Ready 2 go cleaning services

Microsoft Fikser Pc

Dessuten er det ikke alle Windows 11-funksjoner som lanseres med operativsystemet i dag. Muligheten til å bruke Android-apper i Windows er en av disse som er utsatt og først blir aktivert senere i år. Det er lite hensiktsmessig å oppgradere om du ikke tror du vil ha nytte av noen av de nye funksjonene som er på plass enda. Du må ALDRI installere flere andre tredjeparts antivirus-systemer oppå hverandre for de vil bare stenge hverandre ute og gjøre pc-en umulig å bruke. Kontakt butikken der du kjøpte pc-en eller spesialister hvis du er i tvil. Nyhet-widgeten kan vise seg å bli populær blant enkelte, men er kanskje ikke en passende funksjon for alle .

Blant valgene her finner du Windows DVD Player fra Microsoft. Problemet er bare at denne appen ikke er gratis – i skrivende stund koster dene hele 14.99 USD. Ninite er et bra verktøy som kan brukes til å installere flere apper i samme operasjon. En rekke funksjoner som er tilgjengelige i tidligere Windows-versjoner, blir fjernet fra Windows 10. Den gode nyheten er at du kan få tilbake funksjoner som ble fjernet etter oppgradering. Du får til slutt en liste over filer som kan slettet, og du skal merke filer som du ønsker å slette.

  • Du finner angrefunksjonen via Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet og Gjenoppretting.
  • Les mer om denne funksjonen på microsoft.com.
  • Oppdateringen installeres neste gang du starter nettleseren på nytt.
  • Imidlertid anbefaler Microsoft å sikkerhetskopiere filene dine før installasjon.

Så starter du pc-en på nytt og kjører Windows Update. Selv om Microsoft nylig lanserte Windows 11, fortsetter selskapet å oppdatere Windows 10. Nå er den neste store funksjonsoppdateringen på vei. Microsoft starter masseutrulling av Windows 11 Hvis du ennå ikke har fått tilbud om Windows 11, kan ventetiden kanskje snart være over. Microsoft har begynt å oppdatere større mengder pc-er med Windows besøk denne url 11 og verktøyet for å kontrollere om pc-en kan kjøre Windows 11.

Begynner Internett Å Se Rart Ut? Dette Er Grunnen

Se etter enheter som indikerer at de er kvalifisert for oppgradering. Du kan også be forhandleren eller PC-produsenten om å bekrefte. Vær oppmerksom på at etter at Windows 11 er utgitt, vil Windows Update bekrefte når gratis oppgradering er tilgjengelig for din PC. ISP-avgifter kan påløpe for enhver oppgradering som skjer på steder med avmålt internett. Hvis du ser feil 4037, kan datamaskinen ikke oppdatere enheten fordi den er låst med en kode, og enheten ble ikke låst opp før oppdateringen eller gjenopprettingen. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt sikkerhetskoden.

Med Windows 11 Vil Psod

For vi burde ha visst at også denne oppdateringen, som veldig mange andre det siste året, retter endel feil, men innfører også nye. AMD bekrefter problemene og planlegger å slippe to oppdateringer neste uke.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *